Magazin > VIP
258 ogledov

V tej kapeli se je poročila Kardashianova

kourtney kardashian
1/7
Profimedia
Hitra poroka v Las Vegasu.

Kourtney Kardashian | Avtor: Profimedia Profimedia
Da je poroka med najstarejšo sestro Kardashian in glasbenikom Travisom Barkerjem le še vprašanje časa, je bilo jasno vsakomur, ki je kdajkoli videl fotografije para, ki je svetu ob vsaki priložnosti kazal, kako strastna je njuna zveza.

Sedaj sta Kourtney in Travis mož in žena. Večno zvestobo sta si obljubila po Grammyjih pred Elvisom v kapeli One Love Wedding v Las Vegasu ob 1.30 uri. Najdražji paket vključuje limuzino, fotografiranje, video ceremonije, izbor ljubezenskih pesmi, svež šopek in podvezico za nevesto.

Marty Frierson, lastnik kapelice, je People povedal, da ni vedel, kdo prihaja, dokler nista prispela. Par si je po njegovih besedah močno želel poroke pred posnemovalcem Elvisa Presleyja in želja se jima je tudi uresničila. "Prišla sta, se poročila, nevesta je na dovozu odvrgla šopek, plesala sta na Elvisove pesmi. Izkazovala sta si veliko ljubezni. Zabavala sta se," je povedal in dodal: "Veliko je bilo poljubov in objemov. Videti sta bila močno zaljubljena."

Po poročanju medijev par načrtuje še več poročnih slovesnosti, ki zagotovo ne bodo tako skromne kot dogodek v Las Vegasu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.