Magazin > VIP
439 ogledov

V tem luksuznem letovišču uživajo znane Slovenke

Portopiccolo
1/4
Facebook Portopiccolo Sistiana
Tik za slovensko mejo, v italijanski Sistiani (Sesljanu), je pred kratkim zraslo luksuzno letovišče z marino, ki ga rade obiskujejo tudi znane Slovenke.

Zasebne hiške z bazeni, hoteli, luksuzni apartmaji, marina, trgovine priznanih modnih znamk, restavracije z visoko kulinariko in zasebna ekskluzivna plaža v italijanskem Sesljanu je sinonim za luksuz, ki je zrasel iz nekdanjega kamnoloma ob jadranski obali. Počitniško naselje Portopiccolo velja za eno najbolj luksuznih letovišč na severnem Jadranu, kjer vikend najem dveh ležalnikov in senčnika stane okroglih šesto evrov.

Ljubiteljice italijanskega luksuza so tudi številne znane Slovenke, ki so si že privoščile oddih v luksuznem letovišču. Obiskale so ga vremenarka Danica Lovenjak, voditeljica Tjaša Kokalj, lastnica modne agencije Maja Bulc, podjetnica Maja Rejec in manekenka Anela Šabanagić.

Komentarjev 1
  • Majazmaja 12:55 11.april 2016.

    Drugče so tem naštetim tetam (ne gospem, ker gospe DELAJO, naštete se pa praskajo saj veste, kje) obisk plačali sponzorji, zato da se lahko o letovišču piše tudi pri nas in da bralci mislimo, kako uspešne so. V resnici same ...prikaži več namreč niso sposobne pokriti stroškov, saj vikend oddih stane toliko, kot te tete plačajo za vsaj 10-dnevni poletni oddih v Umagu. Ja, naša estrada je bolj ali manj uboga in se ukvarja z enakimi problemi kot 90 % 'običajnih' Slovencev, torej kako priti skozi mesec. Le da 'estrada' ne bi opravljala 'običajnih' del :)