Magazin > VIP
4 ogledov

V Whitneyjini sobi preiskovalci našli kokain

Whitney Houston FameFlynet
Preiskovalci v primeru februarja preminule Whitney Houston naj ne bi iskali krivca, ki naj bi odstranil sledi kokaina iz njene hotelske sobe, saj naj bi že takrat zasegli snov.

Dvaindvajsetega marca letos je mrliški oglednik potrdil, da so v telesu Whitney Houston po njeni smrti 11. februarja našli sledi kokaina. Preiskovalci so sicer po njeni tragični smrti navedli, da v njeni hotelski sobi ni bilo nobenih nezakonitih drog, vendar se je sedaj izkazalo, da temu ni bilo tako. Kot poroča TMZ, so preiskovalci namreč že takrat v sobi, v kateri so jo našli mrtvo, zasegli bel prašek, ne vedoč, da gre za kokain.

Vir povezan s preiskavo je za medij sedaj razkril, da so po testiranju ugotovili, da gre za omenjeno drogo. Losangeleški preiskovalci, ki počasi zaključujejo preiskavo, se naj tako ne bi ukvarjali z ugibanji, ali je nekdo odstranil kokain iz sobe, saj je omenjena snov v njihovi posesti.

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.