Magazin > VIP
1 ogledov

V zakonski jarem s svojo vnukinjo

Morgan se bo poročil že tretjič. Žurnal24 main
Pred kratkim so se pojavila namigovanja, da naj bi ameriški igralec Morgan Freeman spolno nadlegoval vnukinjo svoje nekdanje žene. Sedaj naj bi se z njo celo poročil.

Oskarjevec Morgan Freeman bo dahnil usodni da s 45 let mlajšo vnukinjo svoje nekdanje žene Jeanette Adair Bradshaw. Ljubezen med Morganom in E’Deno Hines naj bi trajala že kar desetletje, ko je bilo E'Deni komaj 17 let. Ker pa je 72-letni igralec še vedno poročen s svojo drugo ženo Myrno, želita zaljubljenca počakati, da bo ločitev od nje dokončna.

E'Dena in Morgan naj bi imela odprto razmerje, a sedaj očitno želita postati mož in žena. Zanimivo pa je dejstvo, da je Morgan s svojo ženo Myrno že od majhnega vzgajal E'Deno, sedaj svojo bodočo ženo.

Ravno zaradi razmerja s skoraj pol stoletja mlajšo žensko, so se pojavila namigovanja, da naj bi Morgan E'Deno spolno zlorabljal. Govorice so se izkazale za neresnične, saj naj bi bil par resnično zaljubljen.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.