Magazin > VIP
35 ogledov

''V zakonu ljubezen umre''

Kdo bo nasledil rdečelaso pevko, naj bi z RTL Televizije sporočili konec tedna. Žurnal24 main
Pevka Anđa Marić je spregovorila o svoji ločitvi in priznala, da se tudi, če bi bila nora, ne bi še enkrat poročila.

Anđa Marić, ki je bila poročena s Slovencem Primožem Dolničarjem, je v intervjuju za Extra spregovorila o popolnem moškem. "Mora imeti kosmata prsa, lepe roke, biti mora zelo pameten in imeti dober smisel za humor, ki ponavadi pride s pametjo," je povedala Anđa, ki trdi tudi, da je seks dober z vsemi in je zato vse drugo bolj pomembno.

Anđa ima rada moške, ki naredijo vtis, prave moške. Ne mara takih, ki se preveč ukvarjajo s svojim videzom.

Ni nora

Povedala je, da je končno prebolela ločitev, a vseeno še ni pripravljena na nove moške in avanture. "Mlada sem še, se bo že našel kakšen kandidat," je izdala Anđa. Prepričana je, da v zakonski jarem ne bo nikoli več stopila. "Tudi če bi bila nora, se ne bi še enkrat poročila. Prvič sem se poročila zaradi očeta, ki je zelo tradicionalen, zato sem mu naredila uslugo. S poroko ljubezen preprosto umre. Meni ta papir ne pomeni ničesar, prinese le težave, kar se mi je kasneje potrdilo," je odločna Anđa.

Naziva mož in žena ji zvenita kot nekakšen benigni tumor. "Kako si lahko zaljubljen v svojo ženo?! Ali ne zveni ljubica mnogo bolje?" se je spraševala Anđa, ki pa noče, da bi bila razumljena narobe. "Nikoli ne bi bila s poročenim moškim, to mi je grdo, ne spoštujem takšnih ljudi," je še povedala.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.