Magazin > VIP
25 ogledov

"V zakonu so vzponi in padci"

Nuša Derenda mediaspeed
Bo ločitvi podlegel tudi eden od najtrdnejših parov na domači glasbeni sceni?

Govorice o ločitvi med Nušo Derendo in njenim možem Frenkom so vse glasnejše, a pevka zagotavlja, da ostajata poročena. "Nič ni na tem, govorice niso resnične. Vse je normalno. Trenutno se pripravljam na koncert, ki ga bom imela 20. junija v ljubljanskih Križankah, in imam s tem toliko dela, da se z govoricami sploh ne ukvarjam. Če si javna osebnost, se lahko govori vse sorte, s tem se niti nočem obremenjevati," pravi Nuša, a priznava, da so vzponi in padci del vsakega zakona:

"S Frankom imava stvari urejene in zakon kot vsak drug. Midva veva, da sva čisto ok, in se ne ločujeva. Najlažje se je ločiti, zato tudi je toliko ločitev. Vedno govorim, da so v zakonu vzponi in padci, vendar je treba to rešiti in iti naprej. To je stvar vsakega zakona, to se dogaja, vendar midva sva skupaj in se ne ločujeva."

Govorice pa naj bi sprožilo Frankovo domnevno ljubosumje, o katerem Nuša pravi: "Če bi ga to motilo, bi se morala že zdavnaj ločiti. Če se komu usedem na kolena, je to le del šova."

Komentarjev 5
  • dolenc 21:28 08.maj 2013.

    Frenk! To so sami šalabajzerji. Ti, ki si bolj kulturen, jih ne boš poslal u tri PM. Jaz kot Mežan Marjan jih bom pa jaz. Ti šalabajzerji hočejo samo nagajat. Lep dan in večer obema.

  • joža 18:12 08.maj 2013.

    Na euru piše koliko je vreden, ne,kje si ga dobil.

  • becar 13:46 08.maj 2013.

    Dobri so tile dedi, ki dopuščajo, da se babnice usedajo drugim na kolena zaradi denarja :). Jaz jih občudujem, kaj si mislim pa o takšnih ženskah, pa raje ne povem, ker bo moj komentar izbrisan.