Magazin > VIP
159 ogledov

"V življenju nisem bila pod nožem"

viktorji Ivana Šundov
1/5
Anže Petkovšek
Voditeljico Ivano Šundov smo prosili za komentar o nenehnih govoricah, da je za njeno lepoto odgovoren plastični kirurg.

Kjerkoli se Ivana zadnje čase pojavi, sproži namigovanja, da je šla pod nož, zato smo voditeljico, ki že nekaj let živi med Ljubljano in Zagrebom, kar naravnost vprašali, če je res kaj na tem. "Moj komentar je, da je treba zapolniti medije, drugega komentarja na to nimam. Jaz še v življenju nisem bila pod nožem, sem pa že večkrat povedala, da sem se posluževala tretmajev z različnimi aparati, ki jih imajo v vseh kozmetičnih salonih. To ni nobena novost," nam je povedala Ivana in dodala, da je bila nazadnje na takšnem tretmaju pred podelitvijo letošnjih viktorjev.

Ob tem nam je razložila tudi, da ji ljudje plastične operacije pripisujejo zaradi retuširanih fotografij in na podlagi tega, kar vidijo v medijih. "Človeka je treba pogledati, ko je v normalnem stanju, ne ko pride na kakšen dogodek."

Želi si, da bi vsak razmišljal po svoje

Sicer pa za svojo lepoto skrbi s pomočjo dobre kozmetike, pri čemer poudarja, da je kvaliteta daleč najpomembnejša, cena pri njej ne igra nobene vloge. Zelo pazi tudi na prehrano, gibanje pa je na njenem urniku vsak dan. "Pazim, kaj vnašam v svoje telo, a nisem suženj tega. Seveda se tudi kdaj pregrešim in si privoščim tri žlice Nutelle, a potem sem naslednje dni toliko bolj pridna."

Zelo redko si privošči gazirane pijače, najraje pa uživa vodo in čaj iz kopriv. Strogih diet se ne poslužuje, saj pravi, da je vsako telo zgodba zase. "Želim si, da bi ljudje začeli razmišljati s svojo glavo, saj za hujšanje ni nekega univerzalnega recepta. Pomembno je dnevno delo na sebi, gibanje, čim več tekočine in čim več zdrave hrane," je še povedala za konec.

Komentarjev 5
  • wingspan15 13:53 24.marec 2013.

    Ivana je zelo lepa ženska, bila je tudi zelo lepa punca, vendar je bila povsem drugačna kot je danes. Lepotni tretmaji v kozmetičnih salonih te ne morejo toliko spremeniti, kot se je ona spremenila v zadnjih petnajstih letih.

  • patron 13:40 24.marec 2013.

    LAŽNIVKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.....

  • manch 13:21 24.marec 2013.

    Glede na to, da liftinga najbrž še ni imela, njene trditve do neke mere držijo. Filerji in botox pač ne potrebujejo noža, ampak injekcije.