Magazin > VIP
56 ogledov

V zvezdničinem mleku alkohol

snooki FameFlynet
Snooki ni bila zgledna mati.

Resničnostna zvezdnica Snooki je napisala knjigo o materinstvu, v kateri se spominja težav, s katerimi se je spopadala, ko je izvedela, da pod srcem nosi otroka. 26-letnica je namreč morala svoje življenje obrniti na glavo in se odpovedati zabavam, ki se jih je tako strastno udeleževala.

Pila in dojila

Snooki je med drugim izdala, da je bila sprva slaba mati. Tudi po rojstvu sinčka Lorenza avgusta lani je namreč pila alkohol. V knjigi je opisala zabavo, po kateri je njeno mleko smrdelo po žgani pijači. "V mleku sem zavohala alkohol. Bilo ga je toliko, da bi z njim na vrtu lahko zakurila ogenj ali razkužila straniščno školjko,“ je zapisala temnolaska in dodala, da je njenemu zaročencu Jionniju LaVallu zaradi tega počil film. Snooki je bila tistega večera namreč tako pijana, da se je poljubljala z ženskami in se celo onesvestila. "Si strahopetnica, slaba mama in obupna zaročenka,“ ji je Jionni odgovoril na SMS-sporočilo, v katerem mu je opisala dogajanje med zabavo.

Snooki je svoje napake na srečo uvidela in jih tudi odpravila. Zdaj so srečna družina, je dodala zvezdnica.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.