Magazin > VIP
43 ogledov

V zvezo se je vmešal drugi moški

pamela anderson, rick salomon Profimedias
Pamela Anderson se je spet ločila od Ricka Salomona.

Par se je prvič poročil decembra 2008, nekaj mesecev pozneje pa že ločil. Drugič sta pred oltar stopila januarja 2014, v sredini julija pa je Pamela razglasila, da se ločujeta. En mesec pozneje sta se že spet poljubljala, to sredo pa je Pamela spet obiskala odvetnika in vložila že tretji zahtevek za ločitev.

Tokrat naj bi šlo zares. V njuno zvezo se je namreč vmešal drugi moški, njen homoseksualni prijatelj, fotograf David LaChapelle. "David in Rick se nikoli nista marala. David je Pamelo s pomočjo prijateljev prepričal, da si zasluži boljšega moškega in da je čas, da ga zapusti,“ je povedal vir in dodal: "Pamela Ricka ni več poslušala, ker je prepričana, da ji poskuša uničiti vso zabavo in tudi kariero. Pred kratkim je med njima počilo, ker je Rick predlagal, naj se upokoji.“

Pamela ima z moškimi res smolo. Pred leti je bila poročena tudi s Kidom Rockom in Tommyjem Leejem. S slednjim ima dva sinova, 18-letnega Brandona in 16-letnega Dylana.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.