Magazin > VIP
9353 ogledov

Val Kilmer: Bolezen je napredovala

val kilmer
Rak na grlu naj bi se razširil.

val kilmer | Avtor: Profimedia Profimedia
Igralec Val Kilmer je kar nekaj časa zanikal govorice, da je zbolel za rakom na grlu. Pri svoji zgodbi je vztrajal celo po tem, ko so ga ujeli s cevko za dihanje, vstavljeno v njegov sapnik.

Zvezdnik številnih uspešnih filmov, med drugim je igral v Batmanu in filmu Top gun, je na koncu le popustil in potrdil novico, da ima raka, ki se je sedaj menda razširil na možgane. Vsaj tako po poročanju Radarja trdi vir, ki je v stikih z igralčevimi prijatelji.

Kilmer je najprej verjel, da bo raka lahko premagal z molitvijo. Na koncu pa je spoznal, da potrebuje zdravniško pomoč, ki pa je očitno prišla prepozno. Njegovi prijatelji pravijo, da je v zadnjem čas močno shujšal in da le s težavo govori. Tudi pri hoji pogostokrat potrebuje pomoč, njegovo bitje srca pa 24 ur na dan spremljajo s prenosnim merilnikom EKG (elektrokardiograf). Pred javnostjo se skriva, ker ne želim, da bi ljudje videli, da je le še senca igralca, ki ga poznajo. Glavo si je zato, kadar vidi paparace, že večkrat pokril z jakno.

 

Komentarjev 2
  • Snežinko 19:14 19.januar 2018.

    Ja, igralec je bil odličen, žal pa mu kot kaže v glavi manjka tisti kolešček za razum. Če bi pravočasno poiskal zdravnika bi se mogoče celo pozdravil. Kakorkoli že, škoda ga je in ne privoščim mu...žal ves denar na svetu ...prikaži več ne more kupiti niti zdravja, še manj pa pameti...

  • mph 11:26 19.januar 2018.

    Kreten, bug mu je dal raka, pa je mislil, da bo upošteval njegove molitvice. Boli glava ob takih omejenostih, ki pa stanejo življenja.