Magazin > VIP
36 ogledov

Van Veen očaran nad našima voditeljema

ana, rudolph van veen Žurnal24 main
Prijateljstvo Ane in Štefka z nizozemskim chefom Rudolphom van Veenom se je začelo ob njegovem letošnjem majskem obisku v Ljubljani.

Moderatorja Radia Center sta z mednarodnim kuharskim mojstrom od tedaj stalno na zvezi, zato so se dobili tudi ob njegovem tokratnem obisku Slovenije.

“Rudolph je mož beseda,“ je povedal Štefko.“ Že maja smo se popolnoma zaštekali in ostali smo v kontaktih. Tega nisem pričakoval, saj tako slavni kot je on ponavadi rečejo “keep in touch“, potem pa izginejo.“

“Poleg tega je zelo pozoren,“ je dodala Ana. “S Štefkom naju je povabil na kavo in jabolčno pito. Bila sva njegova posebna gosta na odru, kjer sva izvedela, da je za naju pripravil posebno presenečenje. Skupaj smo delali suši. Uf, to je bila izkušnja, suši sem namreč delala prvič. Priznam, da so se mi tresle roke in kolena. No, po nekaj minutah je steklo in suši je bil nepozaben.“

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.