Magazin > VIP
64 ogledov

Vanessa grozi Johnnyjevi novi punci

Johnny Depp, Amber Heard FameFlynet
Vanessa Paradis novo izbranko Johnnyja Deppa obtožuje, da ji je ukradla moškega, hkrati pa ji sporoča, da ji ne bo dovolila, da se dotika njunih otrok.

Francoska zvezdnica je po koncu zveze z Johnnyjem povsem strta. Nedavno je prijateljem zaupala, da je prepričana, da je za njun razhod kriva prav Amber Heard, ki naj bi bila že nekaj mesecev ljubezensko povezana z Johnnyjem. Vanessa naj bi Amber celo označila za tatico moških, prijateljem pa je dejala tudi, da ji ne bo pustila, da se približa njunima otrokoma, Jacku in Lily Rose. "Vanessa je povsem zlomljena in za to krivi Amber. Pravi, da je navadna ničla ter da se ne sme dotikati njenih otrok," je za časnik Now izdal Vanessin bližnji prijatelj.

Potem ko se že skoraj dve leti nista skupaj pojavila v javnosti, sta Johnny in Vanessa pretekli mesec tudi uradno sporočila, da je njunega 14-letnega razmerja konec. Amber in Johnny pa naj bi zvezo začela že leta 2010, ko sta skupaj snemala film Zapiti dnevnik.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.