Magazin > VIP
29 ogledov

Vanessa Paradis komentirala govorice o razhodu

Vanessa Paradis FameFlynet Pictures
Francoska lepotica se je na premieri svojega novega filma odzvala na govorice o razpadu zveze s hollywoodskim igralcem Johnnyjem Deppom.

Francoska igralka in pevka Vanessa Paradis se je na premieri svojega novega filma z naslovom Cafe De Flore v Parizu pojavila sama, brez svojega dolgoletnega partnerja Johnnyja Deppa. Tam pa je spregovorila tudi o govoricah, ki so v zadnjem času preplavile medije, in sicer da sta se z Deppom razšla. "Veste, ko pojem tri grahe, sem noseča. Ko obiščem neko mesto, tam kupujem hišo. Pozimi se ločujem, poleti pa poročam. Zadnjih 15 let se poročam vsako leto. Poleg tega bi se morala še opravičevati za vse te govorice," je izjavila lepotica.

Z Deppom sta v razmerju že 14 let in imata skupaj dva otroka, 12-letno Lily Rose in devetletnega Jacka. In čeprav se zdita kot ustvarjena drug za drugega, Vanessa pravi, da ne verjame v sorodne duše. "Če izgubiš sorodno dušo, se zdi, kot da si izgubil vse. Ideja o sorodnih dušah je zelo vznemirljiva in romantična za film ali pesem, v resničnosti pa je zastrašujoča," je prepričana.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.