Magazin > VIP
22 ogledov

Vanessa razkrila občutke o razhodu z Johnnyjem

Vanessa Paradis, Johnny Depp FameFlynet
Vanessa Paradis je razkrila, kaj čuti ob razhodu z Johnnyjem Deppom, s katerim sta bila skupaj 14 let.

Dva meseca po tem, ko sta sporočila, da se razhajata, je francoska igralka Vanessa Paradis dala prvi intervju in v njem spregovorila tudi o ljubezni in razmerjih ter o Johnnyju Deppu. "Ne poznam recepta za srečo, a menim, da jo poganja želja po ljubezni," je za francosko izdajo revije Elle povedala zvezdnica. "Sovražim, ko ljudje rečejo, da moraš veliko delati za zvezo. Ne, moraš si želeti biti del te zveze."

Ko pa je pogovor nanesel neposredno na Johnnyja, je Vanessa postala zadržana, a priznala, da jo razhod še vedno boli. "Nočem govoriti o njem. Kdo pravi, da moramo zvezdniki in umetniki prodati svojo dušo in se izpostaviti javnosti? Moja dolžnost je, da predstavljam svoje filme in glasbo, a ne morete si predstavljati, kako je, ko vidiš, da ljudje služijo na račun tvoje bolečine," je o tem povedala Vanessa in dodala: "Kar se je zgodilo med nama, je najina stvar."

Čeprav se zaradi zadržanosti zdi, da sta zvezdnika v slabih odnosih, pa se še vedno dobro razumeta, saj skupaj vzgajata svoja otroka, 14-letno Lily-Rose in 10-letnega Jacka. Nazadnje so ju skupaj opazili prejšnji mesec, na njunem posestvu v Franciji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.