Magazin > VIP
27 ogledov

Vanessa se tolaži pri Kravitzu

Lenny Kravitz Flynet
Vanessa Paradis naj bi se po razhodu od svojega dolgoletnega moža, Johnnyja Deppa zatekla k nekdanjemu, Lennyju Kravitzu.

Vanessa Paradis in Lenny Kravitz sta imela v 90. letih kratko romanco, vendar pa naj bi tudi potem ostala v stikih ves čas njenega 14-letnega zakona z Johnnyjem Deppom. "Preden je Vanessa spoznala Johnnyja, je bil Lenny ljubezen njenega življenja," je razkril neimenovani vir za Enquirer ter dodal: "In čeprav njuna romanca ni trajala dolgo, sta ostala dobra prijatelja."

Tako ni Vanessa prav nič oklevala in se je v stiski ob razhodu z Deppom obrnila na pevca. S Kravitzem naj bi se tako pogosto slišala že zadnjih nekaj mesecev, ko so bile zadeve med zakoncema zelo napete, saj je potrebovala nekoga, ki jo bo razumel in ne bo delal sodb. "Vanessa navadno kliče Lennyja v solzah, vendar je, preden odložita telefon uro ali dve kasneje, že veliko bolje razpoložena in se celo smeji," je še izdal vir.

Medtem pa se njen bivši mož, Johnny tolaži v objemu svoje soigralke Amber Heard.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.