Magazin > VIP
16 ogledov

Vanessa: Z Johnnyjem sva še skupaj

Ko je francoska manekenka in pevka Vanessa izvedela, s kom bo Johnny igral v fil Žurnal24 main
Francoska lepotica Vanessa Paradis je govorice, ki so v zadnjem času krožile po medijih o razhodu z njenim dolgoletnim partnerjem, jasno označila za neresnične.

Igralka in pevka Vanessa Paradis je končno jasno zanikala govorice o razhodu z njeno dolgoletno ljubeznijo, hollywoodskim igralcem Johnnyjem Deppom ter obenem izrazila svoje začudenje, da jim ljudje verjamejo. "Že vsepovsod naj bi kupovala nepremičnine, v Franciji naj bi imela 52 hiš in še marsikaj drugega. Vsako leto pozimi pišejo, da sva prekinila, poleti pa, da sva se poročila," je izjavila Vanessa o medijskih natolcevanjih o njunem zasebnem življenju ter dodala, da je do zdaj vsaj 12-krat že prebrala, da je noseča. "Te zadnje govorice sicer niso bile toliko važne, vendar bi lahko prizadele najine otroke in družino," je priznala ter poudarila, da ne držijo: "Neresnične so."

Mediji so se namreč v zadnjem tednu razpisali, da parček, ki je v zvezi že skoraj 14 let in ima skupaj dva otroka, živi narazen.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.