Magazin > VIP
29 ogledov

Varuška obsedena z Michaelom

Michael Jackson Flynet
Varuška Jacksonovih otrok naj bi bila s kraljem popa obsedena, trdi njegova hči Paris.

Grace je bila menda Jackotova skrivna ljubica. | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main
"Kar vam bom povedala, vas bo prestrašilo," je Paris Jackson razkrila na zaslišanju, ki so ga včeraj predvajali na sodišču, kjer družina pokojnega Michaela Jacksona toži organizatorja njegove zadnje turneje, podjetje AEG, ki naj bi s tem, da je Jacksonovo zdravje prepustilo zdravniku Conradu Murrayju, zakrivilo zvezdnikovo smrt.

Paris je s tem ciljala na bivšo varuško Grace Rwaramba (na fotografiji), ki je predmet obravnave postala po tem, ko so odvetniki Jacksonovih dobili namig, da naj bi Grace le nekaj mesecev pred Michaelovo smrtjo odpustili prav predstavniki AEG. Isto usodo naj bi delil tudi njegov osebni kuhar Kai Chase.

"Moj oče je ni maral, zato jo je držal stran od nas. Govoril je, da je preračunljiva, neiskrena in da laže, odpustil je ni le zato, ker se mu je smilila. Sčasoma je postala res strašljiva. Ko sva bila z bratom še majhna, to je bilo še preden se je rodil Blanket, je klicala v hotel, kjer je bil nastanjen moj oče, in se predstavljala kot njegova žena. Ko se je prebudil, je ležala ob njem. Bila je obsedena z njim," je Paris izdala odvetnikom.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.