Magazin > VIP
58 ogledov

Varuška razmišlja o tožbi proti Jennifer Garner

Christine Ouzounian, Ben Affleck Profimedias
Christine Ouzounian, ki naj bi bila nova ženska v življenju Bena Afflecka, menda razmišlja o tožbi proti Jennifer Garner.

Ben Affleck in Jennifer Garner sta 28-letno varuško najela prek agencije, in sicer v času, ko sta se razhajala. Ko je Jennifer izvedela, da je Ben lepotičko odpeljal v Las Vegas (brez otrok), jo je odpustila. Christine sedaj resno razmišlja o tožbi, menda je že najela odvetnike, saj je prepričana, da je bila odpoved s strani Garnerjeve neupravičena. "Ben je Christine vprašal, ali se mu bo pridružila na letu z Bahamov v Los Angeles. Rekel ji je, da je vse OK. On je bil v tistem času njen nadrejeni, ne Jen. Med potjo jo je prepričal, da je šla z njim v Las Vegas na poker turnir,“ je povedal vir. Ben naj bi lepotico v Las Vegasu ves čas skrival, a očitno neuspešno.

Kaj točno se dogaja med Christine in Benom, ni jasno. Medtem ko naj bi Christine vsem razlagala, da sta z Benom zaljubljena, pa je zvezdnik afero zanikal.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.