Magazin > VIP
164 ogledov

Vau, Ivjana štiri mesece po porodu za obliznit!

Ivjana
1/3
Žurnal24 main
Radijska moderatorka Ivjana Banić je zagotovo ena najbolj vročih milfic pri nas.

Priljubljena radijska moderatorka Ivjana Banić je konec marca prvič postala mamica, s partnerjem sta se razveselila ljubke deklice Vile, ki pa ju ni prav nič zaustavila. Družinica tako na Šrilanki gradi vilo za turistične namene, nato pa je obljubila, da se bo pozimi vrnila na radijske valove.

Življenje na drugi strani sveta pa temnolasi lepotici očitno več kot godi, saj je izgubila že prav vse poporodne kliograme in postala ena najbolj vročih domačih milfic. Mljask!

"Hitreje sem izgubila kilograme po porodu kot pa mi rata narediti en spodoben selfie (smeh). Roko na srce, mislim, da imam zgolj srečo. Deset dni po porodu sem bila nazaj na stari teži. Telovadba mi ne diši, sladkarije pa zelo in si jih tudi privoščim. Bila bi zadovoljna tudi, če bi jih imela desetkrat preveč, ker mislim, da je trenutno čas, da se posvetim dojenčku, ne pa tehtnici. Trenutno smo na kajtanju v Grčiji, kamor smo odpotovali z letalom. Vila je zelo prilagodljiva in potrpežljiva. Let je prenesla bolje kot midva, saj je večino časa spala. Pri kajtanju pa se z Rokom izmenjujeva. Včasih sem se na plažo odpravila zgolj v kopalkah in z denarnico, danes pa je drugače. Seboj nosiva pol spalnice in kuhinje. Prav nasmejiva se, da se na trenutke počutiva, kot da sva šerpi ali služabnika, Vila pa prava kraljica. Ampak tako je, ko imaš dojenčka in še športno opremo. Ničemur se ne odrekamo, s to razliko, da smo manj časa v vodi zaradi Vile in tudi manj časa na vodi, ko kajtava. Na radio pa se vračam po novem letu. Priznam, da komaj čakam, ker tako delo kot poslušalce zelo pogrešam," pravi vroča voditeljica.

Komentarjev 8
  • nergač 18:21 05.avgust 2016.

    Mater ste tukaj sami frustriranci, kakor vidim. Bebavost, preprostost in ana fetih....to je recept za to idiotsko stran....za lizat .....jao

  • kapibara 14:39 05.avgust 2016.

    Pred al po anali.. ??

  • matermila 14:22 05.avgust 2016.

    OK,dobra mačka,ampak kdo je,na katerem radiu dela-Prvič slišim zanjo.