Magazin > VIP
66 ogledov

Vdova jezna na Anistonovo

Jennifer Aniston FameFlynet
Vdova igralca Daniela McDonalda, ki ga je Jennifer Aniston pred kratkim označila za ljubezen svojega življenja, pravi, da igralka zvezo izkorišča za promocijo novega filma.

Jennifer in Daniel, ki je umrl v starosti 47 let, in sicer zaradi tumorja na možganih, sta se spoznala leta 1991. Razšla sta se pet let pozneje, ko se je Jennifer zaradi vloge v seriji Prijatelji iz New Yorka preselila v Los Angeles. "Bil bi tisti pravi. Bila sem stara 25 let in zelo neumna,“ je o svoji pretekli ljubezni povedala zvezdnica, ki konca te zveze menda ni nikoli prebolela. 

Sedaj se je oglasila Mujah Muraini-Melehi, Danielova ogorčena vdova. "Boli me, ko berem članke, da je Jennifer na tragičen način izgubila Daniela, nje pa med njegovo dolgo in težko boleznijo sploh ni bilo blizu,“ je za Inside Edition povedala vdova, ki je prepričana, da Jennifer Danielovo usodo izkorišča za promocijo filma Cake.

Mujah je tudi izjavila, da ji je žal, da Jennifer ni spoznala "kakšen zaklad je bil Daniel“, dokler ni bilo prepozno, in da verjame, da jo je Danielova smrt naučila "kako ljubiti in ceniti zvezo z Justinom Therouxom“.

"Ko je Daniel umrl, sem z njo navezala stik, ker sem ji želela vrniti njune skupne fotografije. Nikoli se mi ni oglasila nazaj,“ je še povedala vdova.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.