Magazin > VIP
3775 ogledov

Vdova Kobeja Bryanta se je odzvala na materine obtožbe

vanessa bryant Profimedia
Sofia Laine trdi, da jo je hčerka vrgla iz hiše.

V intervjuju za Univision je mama Vanesse Bryant, vdove tragično preminulega košarkarja Kobeja Bryanta, povedala, da jo je hči vrgla iz hiše in zahtevala, da ji vrne avtomobil, ki ga je uporabljala. Vanessa se je na besede svoje mame Sofie Laine odzvala. 

"Moj mož in hči sta nepričakovana umrla, moja mama pa si drzne dati intervju za televizijo, v katerem me blati in joka za vozilom in domom, ki nista njena. Odstranila je svoj diamantni nakit, izpraznila stanovanje, ki ji ga jaz plačujem, in pohištvo shranila v skladišče, da bi bilo videti, kot da je ostala brez podpore. Moj mož in jaz sva jo v zadnjih 20 letih finančno podpirala in še vedno jo, poleg tega dobiva tudi mesečno preživnino. Kot sta umrla moj mož in hčerka, ni bila fizično prisotna, prav tako niti meni niti mojim hčerkam ni nudila čustvene podpore,“ je v izjavi za US Weekly povedala Vanessa in dodala, da jo boli, ko vidi, kaj za njeno mamo v življenju zares šteje.

Kobe in njegova hči Gianna sta umrla v začetku leta v strmoglavljenju helikopterja.

Ne zamudi 5. dela šova JOONGLA STAR!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.