Magazin > VIP
2 ogledov

Več kot 30 oblek za devetdnevni obisk Kanade

Kate Middleton
1/8
Reuters
Cambriška vojvodinja Catherine se bo med devetdnevnim obiskom v Kanadi preoblekla tudi do trikrat na dan.

Vojvoda in vojvodinja cambriška sta včeraj pripotovala na devetdnevni obisk v Kanado, njun prvi uradni obisk v tujini. Kate naj bi s seboj prinesla kar več kot 30 oblek, saj naj bi se preoblekla tudi do trikrat na dan.

Na letališču v Ottawi je Kate in princa Williama pozdravil zunanji minister John Baird, njuna prva obveznost pa je bila obisk spomenika vojnih žrtev, kjer sta položila vsak svoj venec, nato pa sta se posvetila posameznikom iz tri tisočglave množice, ki ju je z navdušenjem pričakala. Kate je ob tej priložnosti nosila obleko kanadskega modnega kreatorja Erdema Moraliogluja iz Montreala.

Zvečer sta se udeležila bolj neformalnega sprejema za mlade – Kate je blestela v bolj preprosti črnobeli obleki ene svojih najljubših modnih oblikovalk Isse.

Turnejo na severnoameriški polobli bosta zaključila z dvodnevnim obiskom v Kaliforniji, kjer bosta  promovirala tudi britansko filmsko industrijo v Hollywoodu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.