Magazin > VIP
70 ogledov

Vedela je, da ga bo izgubila

Cory Monteith FameFlynet
Leto dni po smrti priljubljenega igralca Coryja Monteitha je o izgubi spregovorila njegova mati.

Ann McGregor je za oddajo Good Morning America prvič javno spregovorila o prezgodnji smrti sina. "Izguba je neznosna. Do pred tremi dnevi sploh nisem mogla pogledati Coryjeve slike ... Torej, napredujem," je povedala v čustvenem intervjuju. O tragičnem dnevu še vedno ne more govoriti. Prav tako ni več gledala serije Glee, saj je to zanjo preboleče. 

Monteith je umrl 13. julija lani v hotelski sobi v Vancouvru, potem ko je zaužil heroin in alkohol. Ann je sina nazadnje videla dva dneva pred smrtjo, ko ji je povedal, da namerava najeti stanovanje v Vancouvru. 

Njegovo kratko življenje je močno zaznamovala odvisnost od drog. "Ko je bil star petnajst let, ga je bilo treba oživljati. Mislim, da je bil to prelomni trenutek," je opisala situacijo, ko je Cory prvič vzel prevelik odmerek. "Pestilo ga je veliko čustvenih stvari, ki jih je poskušal urediti - resnično si je želel odnosa z očetom." Prepričana je, da je imel Cory občutek, da ga je oče zavrgel, želel pa si je vedeti, zakaj.

Po ločitvi Joe Monteith, Coryjev oče, ni imel stikov z družino, niti ni bil povabljen na sinov pogreb. Pred nekaj dnevi je tudi sam spregovoril za eno od medijskih hiš in dejal, da sta se z bivšo ženo pred kratkim slišala. Obljubila mu je, da mu bo poslala nekaj sinovih stvari.

Stike pa Ann vzdržuje s Coryjevim dekletom Leo Michele. Z igralko si izmenjujeta sms-sporočila in elektronsko pošto. "Tudi ona trpi ... vidi se žalost. Poznam njeno bolečino." 

McGregorjeva je prepričana, da njenemu sinu ni mogel nihče pomagati. "Mislim, da nimamo moči, da bi vplivali na odločitve, ki jih sprejemajo. Mislim, da če nam ni uspelo preprečiti tega, glede na to, kako sva bila s Coryjem povezana, nimam odgovora za to." Vsem staršem, ki imajo otroka odvisnika polaga na srce, naj izkoristijo vsako sekundo. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.