Magazin > VIP
35763 ogledov

Velika žalost: Tragična smrt tekmovalca šova Superpar

nagrobna sveča Facebook
Davor je dočakal le 51 let.

Hrvati žalujejo za svojim resničnostnim zvezdnikom Davorjem Andročecem iz Stare Gradiške, ki je umrl v prometni nesreči v Bosni in Hercegovini. Dočakal je le 51 let.

Davorja so gledalci poznali iz kuharskega šova 'Večera za 5 na selu' in prejšnje sezone hrvaške različice šova Super par. Bil je strasten motorist,  ki je vedno poudarjal, da je v njegovem življenju družina na prvem mestu in prav zaradi otrok in vnukov sta se z Meri odločila, da se pridružita 'Superparu' in vsem pokažeta, da so leta le številka, piše 24sata.

Simpatični televizijski zvezdnik je očeta izgubil, ko je bil star šest mesecev. Tudi zanj je bila usodna vožnja z motorjem. "Na motorju nikoli ni imel nobene škode. Rad je vozil in užival je v vožnji. Jaz bi pritisnil na plin, on je bil moje nasprotje. Kadarkoli se je vozil po mestu, sem vedel, da se ne bova niti pogovarjala, Samo gledal je na cesto, opazoval znake, pešce, kolesarje. Le na avtocesti se je sprostil," je o Davorju povedal prijatelj. 

Davor in Meri sta bila skupaj 29 let, njuno ljubezen pa je okronalo rojstvo štirih otrok.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Superpar (@superpar_rtl)

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.