Magazin > VIP
57 ogledov

Veliki brat bi gledal Tofa

Čas se izteka, PopTV pa ekipe za Big Brother slavnih, ki se bo začel oktobra, še Žurnal24 main
Big Brother slavnih. Še vedno brez ekipe, čeprav se začne že prihodnji mesec.
Neuradno: honorar, ki ga ponujajo, je tisoč evrov bruto na teden.

TV. “Res je, da so me vabili v Big Brother slavnih, toda moj pogoj je bil, da mi povedo, kdo vse bo še z mano v ekipi, ker res ne bi hotel pristati v družbi kakšne La Toye,” je govorice potrdil legendarni novinar in humorist Tone Fornezzi - Tof. Na Pop TV je poslal tudi imena slovenskih zvezdnikov, ki bi si jih želel imeti v svoji družbi, če bi privolil v sodelovanje.

Iztok Hodnik gre v Big Brother slavnih
Maneken in osebni trener Iztok Hodnik - Ičo je bil rojen 25. marca 1979. Med drugim je znan po tem, da je posnel serijo vročih fotografij s Sabino Remar.

Tof je zahteval dobro družbo
Na tem seznamu so Janez Hočevar - Rifle, Andrej Šifrer, Roman Končar, Simona Vodopivec, Maja Boh in Katarina Benček. “Na Popu so mi sicer rekli, da jih bodo kontaktirali, a dvomim, da bo kdo od njih privolil v sodelovanje,” je dodal Tof, ki bi bil, če bi sprejel povabilo, pri svojih 76 letih drugi najstarejši tekmovalec v zgodovini Big Brotherja. Najstarejši je bil filmski režiser Ken Russell (79), ki je angleški Big Brother slavnih leta 2007 zapustil že po dveh dneh, saj ni zdržal pritiska.

Damjana Murka zavrnili, Iris Mulej prosili

Včeraj je psihološki test na Pop TV za vstop v hišo Big Brother slavnih reševala Nana Zeneli, še pravi naš vir in dodaja, da je je isti test dan prej opravljal tudi Dragan Daljević, pevec, sicer bolj znan kot žrtev bombe pred eksplozijo Million Cluba v Kranju, ki zdaj toži državo. Neuradni seznam tistih, ki so jih po naših informacijah še vabili v Big Brother slavnih, je iz dneva v dan daljši – med njimi so tudi Iris Mulej, Erik Ferfolja in Peter Poles. V sodelovanje pa naj bi privolil maneken Iztok Hodnik. Da so ju vabili v Big Brother, sta se na Twitterju pohvalila tudi kolumnist Marko Crnkovič ter raper in komedijant Boštjan Gorenc - Pižama. Še daljši naj bi bil seznam tistih, ki se za sodelovanje v tem resničnostnem šovu ponujajo kar sami – tako naj bi svoje storitve ponudili že pornodiva La Toya, samopromotor Damjan Murko in misica Tina Gaber. Vse tri so, kot pravi naš vir, zavrnili. Honorar, ki ga ponujajo, po naših informacijah dosega višino do tisoč evrov bruto na teden. Pop TV pa naj bi si želel sestaviti ekipo šestih žensk in šestih moških, skupno torej 12 tekmovalcev. Big Brother slavnih naj bi trajal deset tednov.

Poskusili sicer so ... a jim žal ni uspelo
A-lista. Čeprav sodelovanje v tovrstnih resničnostnih šovih ne zanima nikogar s tako imenovane A-liste zvezdnikov, si na Popu zaslužijo plus, ker so jih vsaj poskusili dobiti.
B-lista. Kot kaže, bomo v Big Brotherju slavnih (tako je bilo tudi v Kmetiji slavnih) gledali manj znane zvezdnike, torej tiste z B-liste.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.