Magazin > VIP
4463 ogledov

Veljala sta za enega najsrečnejših parov Hollywooda, sedaj je ljubezni konec

lisa bonet, jason momoa Profimedia
Skupaj sta bila skoraj 17 let, vanjo se je zaljubil, ko je bil še neznan.

Igralca Jason Momoa (42) in Lisa Bonet (54) sta se razšla. Skupaj sta bila skoraj 17 let.

Konec te slavne ljubezni je veliko presenečenje, saj sta veljala za enega najsrečnejših parov Hollywooda. "Vsi smo občutili pritiske in spremembe tega časa. Odvija se revolucija in naša družina ni izjema," je par, ki ima dva otroka, zapisal na družbenem omrežju in razložil, da se razhajata. "Tega z vami ne deliva zato, ker meniva, da ima novičarsko vrednost, ampak zato, da lahko z našimi življenji dostojanstveno in pošteno nadaljujemo. Ljubezen med nama ostaja in se razvija." Zvezdnika sta še dodala, da ostajata predana otrokoma.

Lisa in Jason sta postala par leta 2005, poročila pa sta se leta 2017. Igralec se je v svojo soprogo, zvezdo nadaljevanke Cosbyjevi, zaljubil, ko je bil še otrok. "Ko sem bil star osem let in jo videl na televiziji, sem rekel: 'Mama, to žensko si želim.'" je Jason pred leti povedal v oddaji z Jamesom Cordenom.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.