Magazin > VIP
104 ogledov

Verbotnovi se to še ni zgodilo

Dejan Bojić Natalija Verboten mediaspeed
Natalija Verboten zaradi napake organizatorja ni dočakala nastopa s skupino Šank Rock.

Natalija Verboten je v Mariboru na Lampiončkih doživela veliko razočaranje. Ker je ozvočevalcem zmanjkalo nafte za agregat, ki je za oder proizvajal elektriko, je odpadel njen nastop s skupino Šank Rock. Pevka pravi, da se ji v 20 letih nastopanja kaj takšnega še ni zgodilo.

Na njen zapis na družbenem omrežju pa se je oglasil eden od njeni virtualnih prijateljev, ki je lepotici očital, da je pod vplivom moža. "Natalija, razumem da si pod vplivom svojega moža, ki se tudi ukvarja z ozvočevanjem in je sedaj tole situacijo izkoristil za blatenje. Najprej se pozanimaj, če so res ozvočevalci krivi , da je zmanjkalo nafte, namrec ozvočevalci se ukvarjajo z ozvočevanjem in ne z generatorji."

Natalija mu ni ostala dolžna. Pravi, da ne gre za blatenja, ampak dejstva. "Mi oziroma moj mož ne bi NIKOLI dopustil, da v agregatu, ki bi ga najeli, da poganja tehniko za prireditev, zmanjka nafte... in da ni rezerve... to je osnova, ki se preprosto ne sme zgoditi NIKOMUR, ki se s tem ukvarja - ne glede na to, kdo ga je najel, saj mora stanje goriva spremljati tisti, ki ga uporablja in to je ozvočevalec! Sicer naj se s tem raje ne ukvarja, saj so zaradi takšnega lapsusa iz malomarnosti in prekinjenega koncerta prikrajšani in oškodovani tako organizatorji, izvajalci, poslušalci, ki pa tako sploh ne vejo, zakaj je do prekinitve koncerta prišlo...“

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.