Magazin > VIP
14463 ogledov

Verjemite, dekle Cailyne Jenner želite videti

caitlyn jenner
1/5
Stara je rosnih 21 let.

68-letna transseksualka Caitlyn Jenner, nekdaj Bruce Jenner, je zaljubljena v 21-letno študentko Sophio Hutchins. Kot poročajo mediji, jo Jennerjeva, oče manekenke Kendall Jenner, obsipava z dragimi večerjami, nakitom in izleti v drage sprostitvene centre. Jennerjeva je svetlolaski plačala tudi počitnice v Mehiki. "Vse, kar si želi, tudi dobi. Caitlyn z veseljem plačuje vse, samo da bi bila srečna,“ pravi vir.

Zlobni jeziki menijo, da Jennerjevo njena mlajša ljubika le izkorišča, kar pa je njena mama zavrnila. Povedala je, da manekenka finančno ni odvisna od svoje mnogo bolj znane partnerke.

Komentarjev 2
  • Ledena 15:17 10.december 2017.

    Ja,Jack,dobro si napisal.Analfabetka do konca.Se imena ne zna napisat oziroma copy/paste prav.Popravit pa tudi ne znajo...ne samo,da je glupa,se ignoranca jo hebe.. ce se ze gre neko kao novinarko.Mi bedaki pa beremo to sranje.Oni pa na racun nas in klikov ...prikaži večv kasirajo.Vecji idiot si,bolje prides skozi.Saj je danes objavljen cel kup clankov,kjer clovek misli,da so jih pisali siptarski analfabeti,pa nic.

  • JackD 10:22 10.december 2017.

    Ir.K. Najbolj nesposobna "novinarka" na zurnalu. Piše "članke, ki so dolgi 5 stavkov, v njih je polno napak, naslovi so polni senzacionalizma... očitno pa na FDV tudi ne učijo, da sta pika in vejica levostični ločili. Čeprav glede na članke ...prikaži večke dvomim, da je sploh prilezla čez srednjo šolo.