Magazin > VIP
3308 ogledov

"Vesela sem, da nisem postala kraljica"

Eva Sannum Epa
Španci so verjeli, da bo ona nekoč njihova kraljica.

Eva Sannum | Avtor: Profimedia Profimedia
Preden je kralj Felipe spoznal Letizio, je njegovo srce bilo za norveško manekenko Evo Sannum. Mnogi Španci so verjeli, da je princ našel svojo bodočo kraljico, a 14. decembra 2001 je Felipe razglasil, da sta se z Evo razšla. 

Par se je spoznal leta 1996 v Madridu. Princ je bil nad njo takoj navdušen. Bila je prva, ki ga je smela pospremiti na uradne dogodke. Z njim je leta 2000 odpotovala v Indijo, kjer sta se fotografirala pred simbolom večne ljubezni – Taj Mahalom - eno leto pozneje pa tudi na poroko norveškega prestolonaslednika Haakonena

Nekaj mesecev pozneje je bilo njune zveze konec. Eva se je umaknila iz javnosti, letos pa je za časnik Aftenposten povedala: "Zelo sem vesela, da nisem postala kraljica. Ljudje mislijo, da je to življenje na jahtah in s šampanjcem. Ne zavedajo se, kako naporno je. Gre za življenje s številnimi omejitvami.“

Eva, ki je poročena s Torgeirjem Vierdalom, je danes stara 46 let in skupaj z novinarjem Sveinom Bergestuenom vodi podjetje "Sannum & Bergestuen" in ustvarja podkast "Tut & Mediekjør". Pred tem je mnogo let delala kot kreativna direktorica v enem od največjih komunikacijskih podjetij na Norveškem. 


 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.