Magazin > VIP
3146 ogledov

Veselkova komentirala afero z Zrnecem

Maša Derganc Borut Veselko Mediaspeed.net
Danes je v medijih završalo, da naj bi bila igralca Jurij Zrnec in Maša Derganc Veselko v intimnem razmerju. Igralka zvezo zanika.

Da med Jurijem Zrnecem in njegovo ženo Sabino Kogovšek močno škriplje, se govori že skoraj eno leto. Sabina je oktobra zakonske težave že priznala, a povedala, da o ločitvi ne razmišljata, ta teden pa je završalo, da naj bi bila zakonca tik pred podpisom ločitvenih papirjev. Za komentar nam ju ni uspelo priklicati, več sreče pa smo imeli z Zrnečevo igralsko kolegico Maša Derganc Veselko, sicer ženo Boruta Veselka, s katero naj bi bil Jurij, po poročanju Požar reporta, že dalj časa v intimnem razmerju.

"A res, zanimivo. Pojma nimam, nič ne vem o tem. Hvala, da ste mi povedali. Seveda ne drži, kdaj pa naj najdem čas še za to. Lahko povem, da žal ne," je govorice o aferi zanikala Dergančeva.

Maša in Jurij pa le imata nekaj skupnega. Ona si je nogo zlomila na generalki, on pa gležnje med predstavo. Morda pa sta si izmenjala kakšno bolečo izkušnjo, če ne drugega.

Komentarjev 3
  • macko 07:29 15.avgust 2013.

    e moj zrnec, iz dežja pod kap ?

  • Ronald Reagan 19:13 14.avgust 2013.

    Hehe...žal ne...hehe...kak glupi odgovor.

  • širhakl 14:38 14.avgust 2013.

    "Danes je v medijih završalo, da naj bi bila igralca Jurij Zrnec in Maša Derganc Veselko v intimnem razmerju. Igralka zvezo zanika.""Lahko povem, da žal ne" - A je poudarek na "žal ne"?