Magazin > VIP
147 ogledov

Vesna Janković še vedno v Saševem objemu

sašo radović, vesna janković Facebook
Romance med Vesno Janković in Sašem Radovićem očitno ni konec …

V začetku marca se je govorilo, da Vesna Janković in osebni trener Sašo Radović nista več par. Za njuno ljubezen naj bi bil usoden šov Sladko življenje, v katerem je Vesna nekaj časa nastopala. S tem se Sašo naj ne bi strinjal, zato je med njima menda pošteno počilo. Zvezo naj bi celo za nekaj časa prekinila.

"Z govoricami se vsekakor ne ukvarjam več. Snemanje sem prenehala izključno zaradi svojih obveznosti. Tak je bil tudi dogovor, da moje delo pri vsem tem ne bo trpelo. Snemanje je bilo korektno, govorice pa so smešne in se nanje vsekakor ne bom ozirala. Sašo s tem nima nobene zveze," nam je takrat zatrdila Jankovićeva.

Ali sta zvezo prekinila ali ne, vesta le Sašo in Vesna. Sedaj sta očitno par. Sašo je na Facebooku namreč objavil fotografijo z lepo podjetnico, ki je bila posneta junija na Cecinem koncertu. Oba sta na posnetku videti srečna in zaljubljena. "Lepo vaju je videti skupaj,“ se je glasil le eden od mnogih pozitivnih komentarjev Saševih Facebook prijateljev.

Se strinjamo ...

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.