Magazin > VIP
70 ogledov

Vesna napisala pismo javnosti

Vesna POP-TV-2
Mnogi so se spraševali, zakaj Vesne Kranjc Franc včeraj ni bilo v finalni oddaji Kmetija išče lastnika. Na spletu so se že takoj pojavila namigovanja o psihičnih težavah, ki jih je Vesna zdaj tudi sama potrdila.

Da se Vesna Krajnc Franc včeraj ni želela srečati s svojimi nekdanjimi sotekmovalci, verjetno nikogar, ki je spremljal šov Kmetija išče lastnika, ni presenetilo. Voditeljica oddaje Lili Žagar je povedala, da se Vesna finala ni udeležila "iz osebnih razlogov", vendar je Vesna zdaj tudi sama potrdila govorice, ki so se pojavile kmalu zatem, ko se ni pojavila v oddaji.

Danes popoldne je namreč napisala pismo javnosti, v katerem je med drugim razkrila, da je na koncu zaradi dolgotrajnega poslušanja obtožb ljudi, ki jim je sčasoma začela verjeti, "klecnila pod težo". Vendar je bila, kot pravi, ravno zaradi izkušenj s Kmetije "prvič sposobna poklicati na pomoč", kar je še dodatno utemeljila: "Nekateri temu procesu, v katerem sem se znašla, pravijo psihiatrično zdravljenje, jaz to sprejemam kot brušenje svoje duše."

Vesna je sicer deset tednov na Kmetiji označila za "eno najlepših, a hkrati najtežjih in najbolj burnih obdobij v življenju", v katerem se je tudi "osebnostno razvijala". Žal ji je, da sinoči ni mogla prisostvovati oddaji in osebno zaželeti lepih želja novemu lastniku kmetije Mateju Drečniku. "Temu koščku raja resnično privoščim človeka, ki bo znal ceniti vse lepote, ki jih nemo razdaja, človeka, ki bo zemljo zalival tako s svojo ljubeznijo kot z znojem. Po rokah, ki so sinoči sprejemale v svoje okrilje ključ in s peresom tresoče podpisale zemljevid, sem zaslutila resnično srečo in v Matejevih očeh, ki so se za trenutek zaiskrile preko televizijskega zaslona, sem opazila solze sreče," je bila za Mateja vesela Vesna.

Govorice o Vesninih psihičnih težavah so se pojavile že včeraj

Spomnimo, na Facebooku, v skupini Skupaj za VESNO, so se kmalu potem, ko se je izvedelo, da Vesne ne bo v finalni oddaji, pojavili zapisi, da naj bi se moralna zmagovalka šova po koncu Kmetije zlomila in naj bi morala v bolnišnico, oziroma da se je umaknila na Gorenjsko. Tudi iz neuradnih virov na komercialni televiziji smo izvedeli, da naj bi bile govorice resnične. Vesni naj bi bilo po odhodu s kmetije zares zelo hudo, zato naj bi ji Pop TV ponudil, da ji ni treba v oddajo, če tega ne želi.

Komentarjev 3
  • KOJAK 22:40 12.december 2011.

    Z nami vred, ki vse to gledamo...

  • mirko 21:45 12.december 2011.

    Za denar ste pripravljeni naredit psihični umor.

  • mirko 21:43 12.december 2011.

    Režiserji na pop tv ste najbolj svinski klavci človeških duš !!!