Magazin > VIP
165 ogledov

Vesna varala Jureta Jankovića?

Vesna Dolenc Jure Janković Mediaspeed.net
Vesna Janković naj bi prevarala Jureta Jankovića v času, ko sta bila srečno poročena.

Zakona Vesne Janković in Jureta Jankovića je, kot je znano, konec. Pred dnevi je namreč odjeknila novica, da se ločujeta. Na dan pa že prihaja vedno več podrobnosti iz njunega zasebnega življenja. Medtem ko Jureta povezujejo z neko žensko, s katero so ga videli v javnosti, Vesni pripisujejo romanco z njenim osebnim trenerjem Sašem Radovićem. Slednji sicer ni zanikal, da bi bila par, temveč je za nas povedal, da sta prijatelja ter da se razmerja s svetlolasko ne bi branil.

Po poročanju Slovenskih novic pa naj bi Vesna še v času, ko je bila srečno poročena, Jureta varala. Dobivala naj bi se z Maticem Ajdičem, članom skupine Billy's Private Parking, ki je trenutno v zvezi z voditeljico Oriano Girotto.

Komentarjev 20
  • Šemefuky 14:36 29.april 2013.

    Upam, da ni ranjen srbski ponos Zokija Čarapana, ker so mu jo omladinci zagodli in pokazali, da je njegova vzgoja odpovedala in kot pravi sam, da jim zaupa s tem pokaže, da je majmun tudi sam. Sinova majmuna, snahi pa ...prikaži veča ena putana, ena pretepačica in z zblojeno glavo.Lepa familija vzorno kaže kako divjaki živijo in jim razen kleptomanije ni nič sveto. Upam, da naša PM Plagi Bratuška ni povzela teh vrednot in bo vsaj svoje otroke lepše vzgojila, ko že državi ne more pomagati, ker jo duši Zokijev duh. Đupan Zoki upam, da se najde kakšen, ki bo upal tebe s tvojima pajacema spraviti tam kamor sodiš in se vse vaše babe malo stepejo in poveselijo, pa še koga osrečijo.Vse se plače, vse se vrača.

  • bolimelud 13:18 29.april 2013.

    upam, da bodo položnice za nas občane sedaj kaj nižje ... ker Vesnica je znana po svoji porabi ... naj si sedaj najde eno low maintenance deklino(deklino z nizko porabo) ... Ljubljančani mu bomo hvaležni :)

  • bolimelud 13:17 29.april 2013.

    upam, da bodo položnice za nas občane sedaj kaj nižje ... ker Vesnica je znana po svoji porabi ... naj si sedaj najde eno low maintenance deklino(deklino z nizko porabo) ... Ljubljančani mu bomo hvaležno :)