Magazin > VIP
122 ogledov

Vesnin trener ne izključuje razmerja

Vesna Janković Sašo Radović Žurnal24 main
Dolgoletni prijatelj in osebni trener Vesne Janković odgovarja na govorice o aferi.

Pojavile so se govorice, da se je Vesna Janković, ki je tik pred ločitvijo od Jureta Jankovića, zapletla v razmerje z osebnim trenerjem Sašom Radovićem. Pri trenerju smo preverili, ali govorice držijo, mišičnjak pa nam je razkril, da sta le prijatelja. "Poznava se že več kot 20 let iz Maribora, ko je še živela tam. Veliko sva skupaj, če se bo kaj razvilo iz prijateljstva, se bo, načeloma pa sva le prijatelja, in to je to," nam je povedal osebni trener, ki se razmerja z dolgoletno prijateljico očitno ne bi branil.

"Dobro se razumeva, druživa se, otroci se poznajo, družimo se, in to je to," je še povedal in dodal, da je tudi njen osebni trener. "Sedaj, ko je več v Mariboru, več trenirava skupaj. Pa tudi poslovno sodelujeva," je še zaupal.

Komentarjev 16
  • feferon 19:31 17.oktober 2013.

    Saj se lahko palijo nanje, samo poglej te bicepse..

  • saramara 16:15 22.april 2013.

    V tem clanku je bolj on ena kes pi**a.Ce bi bil res taki dober budy kot pravi, bi lepo zanikal zgodbo, obrnemo stran, ugasnemo luc in gremo dalje. Tako pa neko namigovanje samo, da se clovek pojavi v javnosti ...prikaži več in se bolj pogreva zgodbo. Sicer pa je meni Vesna cisto mimo, samo taksni ljudje kot je ta trenercek pa berk in bruh.

  • bolimelud 15:05 22.april 2013.

    Pošteni je ne zmorejo financirati(ali je pa ne želijo). Je pač pupa izredno drag model za vzdrževanje.