Magazin > VIP
38 ogledov

Vesoljci so navezali stik z njim

Sammy Hagar Žurnal24 main
Nekdanji pevec skupine Van Halen je opisal svoje izkušnje z nezemljani, ki jih je srečal kar dvakrat.

Sammy Hagar, nekdanji pevec skupine Van Halen, je v svojih spominih zapisal, da je nekoč sanjal, da so z njim navezali stike nezemljani. Toda ali so bile to res samo sanje? "To se je zgodilo, vam povem," je povedal 62-letni roker. V svoji novi knjigi Red: My Uncensored Life in Rock opisuje, da je videl ladjo in dve bitji, ki sta se nato "prikradli v moje misli prek neke vrste skrivnostne brezžične povezave". In to še preden so obstajali računalniki ali kakršnekoli brezžične povezave.

 

Vendar pa to ni bilo prvič, da je imel izkušnjo z vesoljci. Za MTV Hive je še povedal, da je v knjigi sicer izpustil še eno, zgodnejše srečanje, ki se je zgodilo, ko je bil star štiri leta. "Takrat sem mislil, da vidim avto brez koles. Živeli smo na podeželju in videl sem, kako nekaj leti nad poljem in pri tem ustvarja velik prašen vihar. Vanj sem metal kamenje. Kaj se je zgodilo za tem, pa ne vem."

Poleg tega je tudi povedal, da je v življenju užival veliko drog in alkohola, vendar pa nikoli ni prestopil meje. "Imam naravni gumb stop," je pojasnil.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.