Magazin > VIP
2870 ogledov

Veste, s katero znano Slovenko je zvezdnik filma Pr' Hostar?

Tina Marinšek, Goran Hrvaćanin mediaspeed
Njega poznate iz filma Pr' Hostar, njo iz priljubljene slovenske skupine … Ste vedeli, da sta par?

Producent, scenarist in glavni igralec filma Pr' Hostar Goran Hrvaćanin in nekdanja pevka skupine Tabu Tina Marinšek sta par že malo več kot tri leta. Svoje zveze sicer ne želita javno izpostavljati in o njej govoriti z mediji, sta pa se skupaj pojavila na premieri Goranovega filma Pr' Hostar v Kranju.

Slovensko komedijo si je do zdaj ogledalo že več kot 200 tisoč Slovencev, kar je svojevrsten dosežek, saj se je film uvrstil na drugo mesto najbolj gledanih domačih filmov v samostojni Sloveniji. Kolikokrat si ga je ogledal Goran? "Glede na to, da sem ga montiral in bil na vseh predpremierah, bi rekel vsaj stokrat,“ je za Žurnal24 povedal Hrvaćanin in dodal, da si ga je več kot enkrat ogledalo tudi njegovo dekle: "Videla ga je nekajkrat.“

Goran meni, da je film tako uspešen, ker je 'komičen odraz realnosti, s katero se lahko ljudje poistovetijo'. Dodal pa je tudi, da za enkrat še ne razmišlja o snemanju novega filma: "Po vsakem delu je potreben oddih, da se človek zbere in ozre na napak, iz katerih se učimo."

Komentarjev 2
  • 3ddfd6b2e80cc1fc0eaa6af8b78a605921e2dd16 11:15 27.marec 2017.

    Prvi april :)

  • Avatar skeptik
    skeptik 07:22 27.marec 2017.

    Hahahaha, K.D. Spet presežek. Pojavila sta se na premieri filma v Kranju..... A je bilo to včeraj, ta vikend, prejšnji teden? Pa kje vlečete te "novice" iz naftalina?