Magazin > VIP
67 ogledov

Victoria Beckham je rodila

Victoria, David Beckham Flynet
Victoria Beckham je danes zjutraj v Los Angelesu povila deklico. Včeraj pa je drugič postala mamica tudi Kate Hudson.

Victoria in David Beckham, ki imata že tri fante, 12-letnega Brooklyna, osem let in pol starega Romea in šestletnega Cruza, sta danes zjutraj dobila še punčko. "Brooklyn, Romeo in Cruz so navdušeni, da so pričakali novo dojenčico," je povedal Beckhamov tiskovni predstavnik Jo Milloy.

Ime zaenkrat še ni znano.

Da bosta dobila punčko, sta zvezdnika oznanila marca. "Pri treh fantih nekako pričakuješ še enega, tako da sva bila ob novici, da je punčka, res presenečena, vendar seveda navdušena," je takrat povedal David.

Kate Hudson drugič postala mamica
Včeraj je rodila tudi Kate Hudson, ki je svojemu zaročencu, pevcu skupine Muse Matthewu Bellamyju rodila "zdravega fantka", kot je potrdil igralkin tiskovni predstavnik.

Kate je januarja oznanila, da z Matthewom pričakujeta naraščaj, zaroka pa je sledila tri mesece zatem. Igralka sicer ni želela vnaprej vedeti spola, vendar je imela občutek, da bo punčka.

Plavolasa lepotica že ima sedem in pol let starega sina Ryderja z bivšim možem, glasbenikom Chrisom Robinsonom. Za Matthewa je to prvi otrok.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.