Magazin > VIP
3927 ogledov

Victoria Beckham je s to fotografijo presenetila javnost. Kdo bi si mislil ...

victoria beckham Profimedia
Govori se, da se ne razumeta najbolje.

Brooklyn in Nicola Peltz Beckham sta si večno zvestobo obljubila 9. aprila 2022 na čudoviti ceremoniji v kraju Palm Beach na Floridi. Že od samega začetka njune ljubezni pa se govori, da Victoria Beckham zakonu svojega najstarejšega sina ni najbolj naklonjena. Namigovalo se je, da je bila kriva Nicolina poročna obleka, ki bi jo morala narediti Beckham, na koncu pa se je lepotica odločila za kreacijo iz modne hiše Valentino.

Veliko se je govorilo tudi o Victorijini modni reviji v Parizu. Pred kamerami sta se dekleti srčno pozdravili, v zakulisju pa je med njima vladala tišina. "Trenutno se smejeta skozi stisnjene zobe. Ko sta v družbi, še gre. David in Brooklyn se pretvarjata, da je vse v najlepšem redu, a odnos med dekletoma je hladen," je povedal vir.

A huda kri je očitno pozabljena. Victoria je objavila posnetek, na katerem objema snaho. "Poljubčke od nas," je zapisala ob fotografiji, na kateri je tudi žena Lionela Messija. Para sta v Miamiju skupaj večerjala.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.