Magazin > VIP
12645 ogledov

Victoria Beckham mora tolažiti sina Cruza

cruz beckham, vicotoria beckham Profimedia
Pred kratkim se je razšel z dekletom.

cruz beckham | Avtor: Profimedia Profimedia
Sin Victorie in Davida Beckhama, Cruz Beckham (17), je svoje dekle Bliss Chapman svetu predstavil lani na nekem glasbenem festivalu. Parček je bil kar 18 mesecev do ušes zaljubljen, sedaj pa je ljubezenske pravljice konec.

Daily Mail je poročal, da je zvezo končala Bliss, ker se je Cruz odločil, da se bo podal po materinih stopinjah in se posvetil glasbi ter šel na svetovno turnejo. 

17-letnika, ki igra več instrumentov, naj bi konec prve velike ljubezni zelo prizadel. Bliss je spoznal preko svoje mame, ki je dobra prijateljica Blissine mame Rosemary Ferguson. OK! poroča, da se Victoria trudi obdržati "civiliziran" odnos s prijateljico, bo pa "sinova čustva vedno postavila na prvo mesto". Vir pravi, da bosta Vicky in Rose ostali prijateljici, tudi zato, ker je Cruz ni prosil, naj se postavi na eno stran. "Prekinila bi vezi, če se Cruz s prijateljstvom ne bi strinjal," je še dodal vir. 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.