Magazin > VIP
16 ogledov

Victoria Beckham zaprosila za popust

Victoria Beckham Flynet
Victoria Beckham, ki se je s hčerko Harper odpravila po nakupih, je na veliko presenečenje trgovcev zaprosila za kartico s 25-odstotnim popustom.

Soproga Davida Beckhama je popolnoma šokirala prodajalce v supermarketu v mestu angelov, kamor se je s štirimesečno hčerkico Harper Seven odpravila po nakupih hišnih potrebščin. Victoria je namreč na blagajni zaprosila za kartico za 25-odstotni popust, zaradi česar so se trgovke spraševale, ali gre res za nekdanjo spajsico. To jim je postalo jasno, ko sta njene podatke za kartico podala njena asistentka in varnostnik.

Kasneje so zaposleni v trgovini povedali, da so bili presenečeni tudi nad tem, kako zelo prizemljena je zvezdnica, ki je med drugim kupila toaletni papir, prigrizke in čestitko. "Bila je res prijazna in prizemljena. Sicer smo bili šokirani, ko je zaprosila za kartico za 25-odstotni popust, vendar je bilo prijetno videti, da je običajna oseba," so povedali in dodali, da so se po njenem odhodu vsi smejali, saj bi si zvezdnica brez težav lahko privoščila enkratni nakup vseh izdelkov v trgovini. Bogastvo Beckhamovih sicer ocenjujejo na skoraj 186 milijonov evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.