Magazin > VIP
29740 ogledov

Victoria Beckham že 25 let vsak dan jé le eno stvar

victoria beckham Profimedia
Davida Beckhama žalosti, da njegova žena pri hrani ne eksperimentira rada.

Nekdanji nogometaš David Beckham je v podkastu River Cafe Table 4 razkril, da je velik gurman. "Ko je govora o hrani in vinu, postanem čustven. Ko pojem nekaj dobrega, bi rad, da jed vsi poskusijo. Na žalost pa sem poročen z nekom, ki že 25 let vsak dan jé isto stvar," je povedal David. Victoria po njegovih besedah vsak dan uživa v ribi, popečeni na žaru, in zelenjavi, ki se je skuhala na pari. "Od tega bo le redkokdaj odstopila. Z mojega krožnika je jedla le, ko je bila noseča s Harper. To je bilo neverjetno. To je bil eden od mojih najljubših večerov. Ne spomnim se več, kaj je bilo na krožniku, vem pa, da tega od takrat ni več dala v usta."

Nekdanja pevka, danes modna oblikovalka, je že večkrat povedala, da ne bo pojedla ničesar, kar se je peklo na olju, maslu ali kuhalo v omaki, prav tako se izogiba mlečnim izdelkom in rdečemu mesu. Za rojstni dan si privošči kos torte, ki pa mora biti sadna. 


 

 

Komentarjev 2
  • Naklonsky 22:02 04.februar 2022.

    Kaj joka? Zamenja naj jo!

  • Mildred_Smith 13:53 03.februar 2022.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik. To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎