Magazin > VIP
0 ogledov

Victoria določila datum poroda

(Foto: Flynet) Žurnal24 main
Victoria Beckham namerava svojo prvo hči roditi točno na ameriški dan neodvisnosti, ki je 4. julija. Zvezdnica naj bi si že rezervirala termin za carski rez.

Victoria si je ameriški dan neodvisnosti izbrala zato, ker se želi s tem pokloniti Združenim državam Amerike, kjer Beckhamovi živijo že več kot štiri leta. 37-letna zvezdnica je sprva nameravala roditi v Veliki Britaniji, a si je premislila in se odločila, da bo prvo hčer rodila v Los Angelesu. Nekaj tednov pred porodom se bo tam zbrala vsa Victorijina in Davidova družina, saj želijo skupaj dočakati rojstvo prve vnukinje.

 

Po tem, ko je v javnost prišla novica, da bosta Beckhamova novorojenko poimenovala Luna, se zdaj govori, da naj bi ji nadela ime Atlanta. "Takšno ime sta izbrala zato, ker sta med Victorijino nosečnostjo velikokrat preletela Atlantski ocean," je razložil neimenovani vir.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.