Magazin > VIP
27 ogledov

Victoria in Madeleine sta si v laseh

Madeleine Victoria Reuters
Švedski prestolonaslednici Victorii ni všeč, da njena sestra živi v New Yorku.

Victoria in njena mlajša sestra Madeleine sta si zelo blizu. Med njima nikoli ni bilo resnejšega spora. Do zdaj …

Kot poroča švedski časnik Expressen, naj bi si princeski skočili v lase, ko je Victoria nosečo Maddy prepričevala, naj se preseli nazaj na Švedsko. Prestolonaslednica namreč meni, da bi morala  Madeleine za monarhijo narediti več, kar pa je nemogoče, saj z možem živi v New Yorku.

Vicky naj bi svoji pet let mlajši sestri naštela tri razloge, zakaj bi bila selitev nazaj domov pametna odločitev. Victoria je pod velikim stresom, saj ji nalagajo vedno več kraljevih nalog. Maddy bi ji, če bi živela v Stockholmu, lahko priskočila na pomoč. Drugi razlog je nasledstvo. Madeleinin otrok mora vsaj nekaj časa živeti na Švedskem, drugače ne bo imel nasledstvenih pravic. In ker ima Victoria šele enega otroka, Švedska potrebuje še enega čakajočega prestolonaslednika. 

Maddy je v New York zbežala leta 2010, ko je razdrla zaroko z Jonasom Bergströmom, ki jo je prevaral. Družina jo je pri selitvi podpirala in tudi branila, ko so jo Švedi napadli, da v ZDA zapravlja njihov denar.

Kaj bo 31-letnica storila, še ni znano. Pravijo pa, da je Victoria znana po svoji trmi in močni volji ...

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.