Magazin > VIP
27 ogledov

Victoria uničila Davidovo kariero

Victoria David Beckham FameFlynet
Nekdanji trener pravi, da je David Beckham za Victorio žrtvoval svojo kariero.

Nekdanji britanski nogometni trener Manchestra Uniteda Alex Ferguson je pred kratkim izdal svojo avtobiografijo, ki že dviguje prah. 71-letnik namreč ne varčuje z besedami in je zelo kritičen, tudi do nogometnega asa Davida Beckhama. "Beckham je bil edini nogometaš, ki se je zavestno odločil zasloveti,“ je zapisal Ferguson, ki za to krivi Davidovo ženo, nekdanjo članico skupine The Spice Girls, Victorio Beckham.

Spremembe naj bi se namreč začele, ko sta se Vicky in David začela videvati. "Njegova misija je bila, da zaslovi tudi zunaj nogometnega stadiona," je povedal 71-letnik in dodal, da je David klub zapustil, ker je bil prepričan, da je pomembnejši od trenerja.

Leta 2003 je David odšel k Realu Madridu, kjer pa ni bil tako uspešen kot na Otoku. Nato se je preselil v Los Angeles, kjer je igral za klub Los Angeles Galaxy. Kariero je končal pri pariškemu klubu Paris Saint-Germain. 38-letnik zdaj denar služi z nastopi v oglaševalskih kampanjah.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.