Magazin > VIP
16 ogledov

Victorijo so okradli za 400 tisoč evrov

Victorijo je razočarana in obupana, da so ji ukradli modne kreacije, ki so bile Žurnal24 main
Victoria Beckham je še vedno v šoku, potem ko so ji pred dnevi ukradli najnovejše modne kreacije, ki so bile vredne približno 400.000 evrov.

35-letna žena Davida Beckhama je minulo leto debitirala kot modna oblikovalka. Modni kritiki so bili njenim kreacijam naklonjeni in je prejela večinoma pozitvine ocene. Njene obleke so nosile zvezde kot sta Elle Macpherson in Drew Barrymore, kar je bil za Victorijo verjetno dodatni kompliment.

Tako se je odločila, da bo letos pripravila novo kolekcijo za pomlad/poletje 2010. Po poročanju britanskih medijev, pa so ji v četrtek neznani tatovi ukradli med 50 in 75 oblek, ki so bile vredne 383.000 evrov. Voznik, ki je vozil kombi, v katerem so bile obleke, je na poti opravil še eno dostavo. Ko se je vrnil ko vozilu, je opazil znake vloma in tatova sta bila še vedno tam. Preden sta zbežala, sta voznika fizično napadla in ga lažje poškodovala.

Britanska policija je pojasnila, da preiskava še vedno poteka in storilca še niso izsledili, pojasnili pa so, da je bila tatvina načrtna.

Victorijina predstavnica je pojasnila, da je zvezdnica še vedno v šoku in zelo razočarana, a jo je vseeno najbolj skrbelo za voznika. Ukradena kolekcija je nastajala v dogovoru in za oblikovalca Niemana Marcusa.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.