Magazin > VIP
67 ogledov

Vid iz Kmetije vpleten v pretep? Domnevna žrtev: Imam počeno lobanjo.

vid Planet TV
Vid Gostečnik naj bi bil vpleten v pretep, a nekdanji tekmovalec trdi, da domnevne žrtve ni udaril.

V nedeljo v zgodnjih jutranjih urah so pred gostinski lokal v Šmartnem pri Slovenj Gradcu poklicali policijo, saj naj bi prišlo do pretepa. Vanj naj bi bil vpleten Vid Gostečnik iz šova Kmetija: Nov začetek, poročajo Slovenske novice.

Vid je za Žurnal24 potrdil, da je pred gostilno prišlo do incidenta, a, kot pravi, nikogar ni udaril. S prijatelji je bil na pijači, ko naj bi k njim pristopil M. G. in "se zaganjal" vanje. "Rekli smo mu, naj bo raje tiho. Nato smo počakali, da je šel, preden smo lokal zapustili tudi mi, a nas je v družbi prijateljev pričakal na parkirišču. Gre za bivšega fanta dekleta, ki je sedaj dekle mojega prijatelja. Začel jo je žaliti, ko mu je rekla, naj nas ne obrekuje za našimi hrbti, pa mu je počil film. Napadel jo je, zato sva ga s prijateljem prijela. Vsi trije smo padli na tla, nisva pa ga udarila. Iz gostilne je nato prišlo več oseb in oni so se ga lotili,“ je za naš portal razložil Vid in dodal, da je bil z M. G. že prej v sporu, saj ga je obtožil, da mu je ukradel sedlo.

"Mi smo poklicali policijo, in to še preden smo šli iz gostilne. Sedaj govori, da me bo ovadil. Čakam na obvestilo. Policiji sem dal izjavo. Nisem ga udaril, mi smo se branili. Jaz nisem bil poškodovan, on pa ima menda poškodovano roko in modro oko,“ je še dodal Vid, ki si želi le miru. "Če se srečava, naj eden glavo obrne na levo, drugi pa na desno stran,“ je še dodal.

Dekle, o katerem govori Vid, je njegovo zgodbo za Slovenske novice potrdilo. Pravi, da jo je Vid le branil in da jo je nekdanji fant udaril v obraz. Potrdila pa je tudi, da je padlo kar nekaj udarcev, saj so moškega zadržali do prihoda policije.

Žrtev: "Vid me je držal, njegov prijatelj pa udaril"

Zgodba M. G. je popolnoma drugačna. Po njegovih besedah je bila Vidova skupina tista, ki ga je pričakala na parkirišču. "Nekdanje punce se nisem dotaknil, niti je nisem zmerjal. Eden od njenih prijateljev je z ramo butnil vame, a jaz sem ostal miren. Nato je prišel Vid, me prijel ter držal, fant moje bivše pa me je dvakrat udaril. Ker sem se jim izmuznil, so šli po pomoč. Poklicali so več prijateljev, ki so me brcali in boksali. Udaril me je tudi Vid,“ je za Žurnal24 povedal M. G., ki naj bi utrpel več poškodb – "počeno lobanjo, dve modri očesi, poškodbo kolena, modrice po telesu". Zdravniški izvid, ki nam ga je poslal, potrjuje, da ima res poškodbo na glavi in poškodbo kolena. Domnevna žrtev sicer tudi pravi, da mu je Vid grozil, ker je moral zaradi njega na policijo, saj ima informacije o sedlu, ki so mu ga ukradli.

"Ta napad so naklepali. Proti vsem bom sodno ukrepal. Medije sem obvestil, ker se Vid norčuje in posmehuje. Rekel je, da je zvezda in da me bodo odvetniki Planet TV tožili, če se bom še igral. Odvrnil sem mu, da  bo sedaj zvezda še v malo drugačnem pogledu. Resnica bo prišla na dan. Ni tako kot pravijo. Žalostno, če se ima za zvezdo, bi se lahko od tega oddaljil, ne pa da sodeluje in se s takšnimi druži.“

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 2
  • hubertfast 14:14 23.november 2016.

    Vid je že večkrat prišel navzkriž z zakonom, to je normalno, to se za pravega kavboja spodobi.

  • YASSIR 11:27 23.november 2016.

    oh dajte no nekaj lokalnih pijančov se stepe v gostilni pa objavljate pri nas na vasi se vsak teden stepejo pa ni nič objavljeno