Magazin > VIP
18 ogledov

Vid še ni našel ljubezni

vid valič Žurnal24 main
Vid Valič, ki vodi zelo uspešno kariero stand up komika in ki ga bomo kmalu spet videli v voditeljskih vodah v resničnostnem šovu Slovenija ima talent, je še vedno samski.

Uspešni stand up komik Vid Valič trenutno dela na različnih projektih v Špas Teatru, KMŠ-ju, Kudu France Prešeren. Za Žurnal24 pa je povedal, da pripravljajo tudi tekmovanje za stand up komika leta, na katerem bo gostitelj. Izbor, ki ga organizirata Špas teater in Kolosej in na katerega se lahko prijavijo tako novopečeni kot uveljavljeni komiki, bo potekal od februarja do maja. 

 

Kmalu pa se bo podal tudi na voditeljski stolček v šovu Slovenija ima talent. Sicer je povedal, da tudi v voditeljski vlogi resnično zelo uživa, vendar pravi: "Če bi me nekdo porinil ob steno in rekel, naj se odločim, ali bom samo stand up komik ali samo voditelj, bi zagotovo izbral stand up komedijo."

 

Na zasebnem področju pa je Vid v novo leto vstopil samski. Pri partnerici mu je pomembno, "da je ženska". Na prvi pogled pa ga pritegne "karizma, energija, ki jo oddaja, saj iz človekove interakcije oziroma drže lahko marsikaj prebereš".

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.