Magazin > VIP
191 ogledov

Urška: "To sploh nisem jaz"

Urška Čepin Mediaspeed.net
Po tem, ko so Urško Čepin ujeli med ponujanjem spolnih storitev, ta zdaj vse skupaj zanika in pravi: "To mi je nekdo podtaknil."

Urška Čepin | Avtor: Facebook Facebook

"Sploh ne vem, kaj se je dogajalo, oziroma to sploh nisem jaz, sploh ne vem, da bi jaz to počela," je za oddajo Svet na Kanalu A dejala Urška Čepin. Tako se je naša starleta odzvala na pisanja spletnega portala Požareport, ki je danes objavil dokaze, da nudi spolne storitve.

Objavili so tri videoposnetke, ki so govoricam, da naj bi starleta za denar ponujala erotično masažo in spolne storitve, dale težo. Na spletni strani pozareport.si nazorni videoposnetki prikazujejo Čepinovo med opravljanjem spolnih storitev. Iz fotografij je razvidno, da je gospod Čepinovi za storitve plačal, po poročanju pozareporta naj bi za dvajsetminutne užitke računala med 120 in 150 evrov. Posnetki, v dolžini nekaj manj kot devet minut, naj bi nastali pred nekaj dnevi, v masažnem salonu na Topniški ulici v Ljubljani.

Tudi mi smo za komentar poklicali Čepinovo, ki pravi, da jo je nekdo omamil:  "Odvetnik je že poslal Požarju zahtevo, naj takoj umakne, takoj. Policija bo raziskala. To mi je nekdo podtaknil, to je vse, kar bom rekla. Jaz se tega dogodka ne spomnim, nekdo mi je to podtaknil in mi dal nekaj v pijačo. Očitno je videl zaslužek v tem, ne vem! Naprej bodo raziskovali kriminalisti. To je vse, kar imam povedati."

Na svojem Facebook profilu pa je objavila, da življenje nima več smisla in da ne more več. Pozneje pa dopisala: "Slabo bom pustila za sabo, dobremu odprla vrata. Borila se bom proti zlim silam in zlobnim ljudem ... Borila se bom zase, za sinka, za vse, ki me imate radi, ki mi stojite ob strani … Hvala vam, dragi prijatelji, za vso podporo. Rada vam imam."

Odškodnine niso primerljive s tujino

V primeru, da se Čepinova odloči za tožbo, bi se višina odškodnine lahko povzpela do deset tisoč evrov, nam je odgovoril Damijan Gregorc iz odvetniške pisarne Senica. Tovrstnega primera v Sloveniji sicer še nismo imeli, najbližje so bile medijske objave golih fotografij javnih osebnosti, kjer so se odškodnine gibale med dva tisoč in sedem tisoč evri. Za primerjavo: Severina je za fotografije iz domačega pornografskega posnetka, ki jih je leta 2004 objavila hrvaška spletna stran Index.hr., dobila odškodnino v višini 27 tisoč evrov.

Komentarjev 32
  • Tarzan U Jane 12:18 10.september 2013.

    ***** ji je nekdo podtaknil v ****? barabe...

  • Žurnalček 11:19 22.april 2012.

    Če kdo komu kaj podtakne ta podtaknjenec ne more biti oseba iz finančno-vodstvenega miljeja, ampak bi ji nastavili enega luzerja in bi tako diskreditirali samo njo. S tem posnetkom pa ni diskretitirana ona , kajti za njo vemo kaj je ...prikaži več , ampak po njenem "podtaknjenec". Po njenem se je šel direktor, v dogovorju z mafijo podtaknjenca za plačilo 200 € in zastonj masažo, poleg tega jo je moral pa še omamiti in s tem zakorakati tudi v kršitev KZ in pregon ! Mislim , da je tej ženski več možgan pognalo spodaj kot zgoraj !

  • anicaanica 23:17 21.april 2012.

    Tole je prav smešno, kako se medved, ki ga dobijo z roko v kozarcu z medom zdaj vleče ven, da mu je nekdo kozarec nataknil na roko in še več, da ni medved, pač pa miška! En ji je podtaknu, ...prikaži več seveda podtaknu ji je *** v usta ona je pa mislila da je lizika, seveda so jo hipnotizirali in napili do onemoglosti tko da sploh ni vedla kaj dela in komi so jo prepričal naj pobaše denar.