Magazin > VIP
25970 ogledov

Video: Kako bolan je Tom Hanks?

tom hanks Profimedia
Mikrofon se je ves čas tresel.

Tom Hanks se je udeležil avstralske premiere filma Elvis, v katerem igra eno od glavnih vlog. Igralec je na odru imel celo govor, ki ga je nekdo posnel in ta video je zaokrožil po spletu ter prestrašil njegove oboževalce. Hanks namreč ni imel nadzora nad roko, v kateri je držal mikrofon. Ves čas se je tresla, na trenutke tudi precej močno.

Je 65-letnik bolan? Leta 2013 je javno povedal, da ima sladkorno bolezen tipa 2. Več o tej epidemiji sodobnega časa si lahko preberete TUKAJ. Na Twitterju se je vnela debata o razlogih za njegovo tresočo roko. Hanks je bil eden prvih zvezdnikov, ki so javno povedali, da so zboleli za covidom-19, zato so nekateri za njegove težave okrivili cepivo. Drugi pravijo, da je bil morda kriv le adrenalin, nekdo pa je dodal, da ima tudi njegova mama sladkorno bolezen in da se ji, ko ji pade raven sladkorja v krvi, tudi trese roka.

Igralca so z ženo Rito Wilson sicer včeraj ujeli pri zapuščanju restavracije v New Yorku. Videti je bil popolnoma zdrav. Ko se je eden od fotografov zaletel v Rito, se je celo glasno ujezil in postavil ženi v bran. 

 

Komentarjev 1
  • Tara_Farrell 16:01 16.junij 2022.

    Google zdaj plačuje od 99 do 140 dolarjev na uro za spletno delo od doma. Moja zadnja plača je znašala 18.537 $ od tega lahkega in preprostega dela. To je neverjetno in dobički so neverjetni. ........>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝐂𝐚𝐬𝐡𝐝𝐨𝐰.𝐂𝐨𝐦