Magazin > VIP
5440 ogledov

Video: Naši poročeni voditeljici napol gol pričaral čutno izkušnjo

Jernej Babij in Lea Mederal youtube
Kljub hladnemu vremenu je bila to prava vroča izkušnja.

Lea Mederal Gams že vrsto let ustvarja pogovorno oddajo Potep z Leo, v kateri med pohodom v gore intervjuva znane Slovence in Slovenke. Tokrat se ji je na pohodu pridružil Jernej Babij, ljubitelj joge, plesa, mrzlih pohodov in ledenih potopov.

Jernej pri nas organizira t. i. volčje odprave, na katerih se z udeleženci izpostavlja mrazu na način, da si med hojo v hribih slečejo majico in nosijo kratke hlače. Pravi, da je njegov cilj obdržati jasen in umirjen um, da lahko na ta način najde rešitve za problem, ki se mu pojavi. Ko je bil na volčji odpravi na Poljskem, je dobil ozebline in imel dva meseca gibalno ovirano roko. Te izkušnje, kot pravi, ne bi ponovil, saj je bila nevarna. Jernej rad tudi pleše in pravi, da se mu drugi smejijo, ker pred plesom naredi kratek ritual dihanja. 

Jernej je Leo peljal na ferato, kjer je doživela prav čutno izkušnjo, saj sta večkrat skupaj dihala, da sta ohranila osredotočenost v trenutku in Lea je bila nad njegovimi rituali navdušena. “Izjemno lepo je videti moškega, kako uživa v plesu,” in tako pokomentirala, kaj si misli o tem, da se Jernej ukvarja s plesom. Babij drugače meni, da v vsakdanjem življenju preveč zanemarjamo dihanje in izpostavljenost naravi.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 5
  • sandi76 19:42 20.marec 2024.

    Izkušnja ? Nova fora novinarjev in prodajalcev megle : pri prodaji računalniških komponent je nova igralna izkušnja, pri prodaji hrane nova izkušnja okusov..... ne vedo več, kako bi opravičevali prodajo megle !

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 13:50 20.marec 2024.

    Nazaj k naravi, pa te zadeve! Ha ha ha, zraven pa fašeš ozebline zaradi lastne nespametnosti.

  • Pierre 12:39 20.marec 2024.

    Mater sem mislu da jo je natepaval....